Bijzonder kerstpakket kopen

Wil je eens een bijzonder kerstpakket als kerstcadeau geven? Met al die verschillende kerstpakketten zorgen wij ervoor dat je het geschikte kerstpakket cadeau doet. Koop dan nu dit bijzondere kerstpakket. Met de selectie van wijnen verras jij degene die alles al heeft. Doe het kerstpakket of kerstpakketten cadeau aan je personeel. Daarnaast is het een kerstcadeau voor iedereen. Naast de verschillende soorten wijn krijg je een unieke online wijnproeverij. In 2020 was de kerst sober, maar voor 2021 zal de kerst extra bijzonder en feestelijk zijn met Winetasters.

Hoe worden onze wijnen geselecteerd?

Het afgelopen jaar hebben wij, de Winetasters, heel veel verschillende wijnen geproefd. Tijdens het proeven van deze wijnen hebben we telkens cijfers toegekend aan de verschillende wijnen. Het waren lange en gezellig avonden waar alle wijnen besproken zijn. Samen met onze drie sommeliers hebben we uiteindelijk zes prachtige wijnen geselecteerd welke terug te vinden zijn in onze wijnbox. In de box is rekening gehouden met de opbouw van smaak en intensiteit van de wijnen om een ultieme smaakbeleving te creëren. Opeenvolgend vind je in onze wijnbox een bruisende, licht witte, licht rode, zwaar witte, vol rode en een dessertwijn.

Ervaar een totaalbeleving met het wijn kerstpakket

Wij, de Winetasters, hebben een box samengesteld met zes prachtige wijnen. Deze wijnen zijn niet het enige wat terug te vinden is in de box. Samen met onze chef hebben we heerlijke recepten gecreëerd om je een totaalbeleving te laten ervaren. Alle recepten zijn persoonlijk door onze chef samengesteld aan de hand van de wijnen welke wij hebben geselecteerd met onze sommeliers. De eerste wijn in ons wijnpakket is een heerlijke bruisende wijn, heerlijk als aperitief. Passend bij deze wijn zijn bijvoorbeeld schaal-en schelpdieren of verschillende soorten paddestoelen.

Uniek kerstpakket

Het geven van een van een kerstpakket moet uniek zijn. Vaak zitten er standaard producten in zo een kerstpakket. Als je onze wijnbox geeft weet je zeker dat je een uniek kerstpakket geeft. In ons kerstpakket zitten namelijk bijzondere en geweldige wijnen. Er zit een cava, witte wijnen, rode wijnen en een dessertwijn in. Daarnaast zit in het unieke kerstpakket bij elke wijn een kaart bijgevoegd. Op deze kaart staat de herkomst van de wijnen en bijpassende recepten voor elke wijn. Zo weet je zeker dat je een geweldige kerst tegemoet gaat met een unieke wijnervaring met bijpassende gerechten. Dit maakt ons kerstpakket uniek.