Bruschetta met burratta en warme druiven

Bruschetta met burrata en warme druiven 

  • 1 baguette 
  • Olijfolie 
  • Knoflook teen
  • 300 gram pitloze blauwe druiven (zonder takjes)
  • 1 eetlepel honing 
  • Klontje boter
  • Halve theelepel tijm 
  • Zwarte peper 
  • 2 bollen burrata 
  • Verwarm de (hete lucht) oven voor op 170 graden
  • Snijd de baguette in 4 grove plakken schuin af en sprenkel beide zijden van de plakken met olijfolie
  • Leg de plakken baguette op een rooster in de oven en toast ze in 14 minuten
  • Smelt ondertussen de boter in een koekenpan doe hierbij de tijm en voeg de druiven hierbij. Bak de druiven 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg hierna de honing bij de druiven en bak nog 3 minuten. Haal hierna de druiven van het vuur
  • Haal de toast uit de oven
  • Pel een knoflook teen en rasp deze wat over de toast
  • Doe hierna de burrata op de toast en doe hierover de druiven
  • Maak af met verse peper