Duurzaam wijn kerstpakket kopen

Als je op zoek bent naar een duurzaam kerstpakket, koop dan nu de Winetasters wijnbox. Er zijn verschillende kerstpakketten te koop en dat maakt het kiezen van het juiste kerstpakket soms lastig. Het wijn kerstpakket is voorzien van een unieke duurzame verpakking. Met dit duurzame kerstpakket beleef je een fantastische wijnproeverij. Daarnaast is de wijn klimaatneutraal geproduceerd. Sommige wijnen die je in dit pakket vindt zijn sulfiet vrij en vegan, dus zonder dierlijke bijproducten geproduceerd. Op deze unieke wijze geef je een geschikt en duurzaam kerstcadeau aan je familie, vrienden of collega’s tijdens de kerst van 2021.

 

 

Wat zit er in ons wijn kerstpakket?

In de kersteditie van ons duurzame wijnpakket vind je de beste wijnen van ons wijnjaar. Je kunt kiezen uit het Winetasters kerstpakket groot of klein waarin respectievelijk zes of drie flessen wijn zitten. In beide pakketten zitten wijnen die goed op elkaar aansluiten en uitermate geschikt zijn om te schenken tijdens jouw kerstdiner. Ook vind je in het kerstpakket bijpassende recepten, uitleg over de herkomst van de wijnen en in welk glas en op welke temperatuur je de wijnen het beste kunt schenken. Om zeker te weten dat je de juiste ingrediënten alvast in huis hebt ontvang je de recepten die goed aansluiten bij de wijnen al een paar dagen van tevoren. Zo weet je zeker dat je een onbezorgd kerstdiner tegemoet gaat vol uiteenlopende maar goed bij elkaar passende smaken.

Persoonlijk bezorgd

Onze wijnen worden geïmporteerd uit alle delen van Europa en in Groningen op ons warehouse verpakt. Vanuit Groningen worden de wijnen gedistribueerd door heel Nederland.Omdat we het belangrijk vinden dat jouw wijn kerstpakket goed en duurzaam bezorgd wordt hebben we ervoor gekozen om alle pakketten zelf en duurzaam te bezorgen. Zo weten we zeker dat jouw kerstpakket goed en op tijd aankomt en kun je ons daarnaast vragen stellen over de wijnen en de inhoud van het pakket.

Makkelijk en veilig online bestellen

Wil je jouw duurzame kerstpakket vol exclusieve wijnen makkelijk online bestellen? Geen probleem. Met Winetasters bestel je jouw wijn kerstpakket makkelijk en veilig online. Je kunt betalen met gangbare online betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard of Paypal. Na de betaling ontvang je een mailtje met daarin de inhoud van jouw bestelling. De kerstpakketten worden in de week voor kerst bezorgd. Je ontvangt 24 uur voordat we voor jouw deur staan en email met een track & trace link zodat je weet wanneer we bij je zijn. Hopelijk zien we je dan.