Kerstcadeau kopen

Vind je het lastig om een kerstcadeau voor iemand te kopen? Dan is het geven van een lekkere fles wijn een origineel idee als kerstcadeau. Je hebt de keuze tussen een groot en klein wijnpakket als kerstcadeau. Geef dit kerstcadeau aan je ouders, opa of oma, vriend of vriendin. Voor een gezellige kerstavond koop je dit kerstcadeau. Daarnaast is het een geschikt cadeau om te geven aan je medewerkers.

Exclusief samengesteld door top sommeliers

Onze kerstcadeau’s zijn exclusief en zorgvuldig voor je samengesteld door onze sommeliers Bart, Erik en Jurjen. We hebben dit jaar 862 rode, witte en bruisende wijnen geproefd uit alle streken van Europa. Alleen de beste wijnen vind je terug in ons wijn kerstpakket. De wijnen die we hebben geselecteerd zijn uitermate geschikt voor jouw kerstdiner of om cadeau te geven als kerstcadeau aan vrienden, familie of collega’s. We hebben twee opties voor je samengesteld die je als kerstgeschenk kunt geven, een groot of klein wijn kerstpakket. In ons grote wijn kerstpakket vind je zes geheime wijnen en in ons kleine pakket vind je drie geheime wijnen. Alle wijnen die je in onze wijnbox vindt hebben een gemiddelde Vivino waardering van een 4.0. Zo weet je zeker dat de wijnen die cadeau geeft van de beste gradatie en kwaliteit zijn.

Unieke cadeau verpakking

De wijnen worden geleverd in een unieke cadeauverpakking. Er is een verpakking met drie wijnen en een verpakking met zes wijnen. Het is een duurzame kartonnen box met zwarte letters. De unieke cadeauverpakking is een leuk geschenk om cadeau te geven aan je vrienden, ouders, werknemers of aan je relaties. De wijnen worden persoonlijk geleverd in een stevige en mooie verpakking. De verpakking is gemaakt van duurzaam karton. In de verpakking vind je een mooi interieur waar de verschillende wijnen mooi in zijn gepresenteerd. Deze unieke verpakking zal mooi staan als presentatie op de kersttafel tijdens het kerstdiner. In deze unieke verpakking zitten per verschillende wijn, een kaart waarop staat wat de herkomst is met de unieke eigenschappen van de wijn. Op de achterkant van elke kaart staat een bijpassend gerecht bij de desbetreffende wijn.

Onze wijnpakketten zijn een ware beleving

Wil je een geweldige beleving tijdens het kerstdiner, bestel dan nu een van onze wijnpakketten. Met ons wijnpakket weet je zeker dat je de juiste wijnen hebt tijdens de kerst. De wijnen in ons wijnpakket zorgen ervoor dat je een totaalbeleving ervaart tijdens het kerstdiner. Bij elke gang die je tijdens het kerstdiner eet, zullen de wijnen uit ons wijnpakket uitstekend passen. Ieder jaar is het elke keer weer een uitdaging om de juiste wijnen te kiezen voor een uniek kerstdiner. Onze wijnpakketten zorgen ervoor dat het je gemakkelijk wordt gemaakt. Onze keuze zorgt er namelijk voor dat de juiste keuze al voor je is gemaakt. Deze keuze zorgt ervoor dat je een ware beleving ervaart tijdens het kerstdiner. Iedereen wil toch het kerstdiner als een ware en unieke beleving ervaren. Bestel daarom ons wijnpakket voor een ware beleving.