Kerstgeschenk kopen

Voor een juist kerstgeschenk koop dan ons wijnpakket. Het kerstgeschenk bestaat uit flessen wijnen die mooi zijn verpakt. Het geven van een kerstgeschenk met wijn is een origineel idee. Geef dit kerstgeschenk aan je personeel of aan relaties. Voor een bijzondere kerst 2021 hebben wij de keuze uit verschillende kerstgeschenken. Dit kerstgeschenk is online te bestellen.

Zorgvuldig samengesteld door top sommeliers

Afgelopen jaar hebben wij, de wine tasters, 862 verschillende wijnen geproefd. Uit heel Europa hebben we verschillende soorten wijn geproefd; bubbels, rode wijnen, witte wijnen en dessertwijnen. Samen met onze sommeliers zijn we gekomen tot een eindselectie van zes prachtige wijnen welke terug te vinden zijn in onze wijnbox. Onze sommeliers hebben niet enkel gekeken naar de wijnen op individuele basis maar ook naar de smaakbeleving wanneer je de wijnen achter elkaar drinkt tijdens jouw avondvullende wijnavontuur. Er is onder andere rekening gehouden met de opbouw van smaak en intensiteit van de wijnen om een ultieme smaakbeleving te creƫren. Opeenvolgend vind je in onze wijnbox een bruisende, licht witte, licht rode, zwaar witte, vol rode en een dessertwijn.

Uitermate geschikt voor zakelijke relaties

Een cadeau of attentie geven aan je zakelijke relaties moet origineel en leuk zijn. Onze wijnbox is uitermate geschikt om cadeau te geven aan zakelijke relaties. Door onze wijnen cadeau te geven behoud of bouw je een goede band op in de zakelijke sfeer. Zakelijke relaties zullen het cadeau als uitermate positief en als geschikt ervaren als zij deze ontvangen. Zakenrelaties zijn immers erg belangrijk om het bedrijf in goede banen te leiden. Om je zakelijke relaties een avondvullend wijnavontuur met kerst cadeau te doen hebben wij de keuze uit twee verschillende wijnboxen. Er is een grote wijnbox met zes flessen en daarnaast een kleinere wijnbox met drie flessen. De wijnbox is daarom uitermate geschikt om cadeau te doen aan zakelijke relaties.

Bestel makkelijk een wijn kerstpakket voor relaties online

Het gemak van het online bestellen van een wijn kerstpakket behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Online bestellen is namelijk gemakkelijk, omdat het thuis wordt afgeleverd. Als je het wijn kerstpakket cadeau doet aan relaties zorgen wij ervoor dat deze relatie het kerstpakket persoonlijk zal ontvangen. Het kerstpakket bestaat uit verschillende wijnen. Je hebt de keuze tussen een grote en een kleine wijn kerstpakket. In het grote wijn kerstpakket zitten zes flessen wijn en in het kleine kerst wijnpakket zitten drie flessen wijn. Om dit kerst wijnpakket eenvoudig en gemakkelijk te bestellen hoef je alleen maar online onze site te bezoeken. Al dit maakt het je gemakkelijk om een wijn kerstpakket voor relaties online te bestellen.