Kerstpakket particulier bestellen

Ben je als particulier op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Bestel dan nu onze wijnbox voor de consument. De samengestelde box bestaat uit unieke wijnen, welke niet te koop zijn bij de Ah of Jumbo. Met bijpassende gerechten zorgt dit voor een geslaagd kerstdiner. Wil je een gezellige kerstavond, bestel dan nu onze wijnen. Het particuliere kerstpakket bestaat uit rode wijnen, witte wijnen, cava en een dessertwijn. Verras jezelf of verras collega’s, vrienden of familie met ons wijnpakket van Winetasters.

Wat zit er in de box?

In onze wijnbox zitten zes verschillende wijnen die wij zorgvuldig voor je hebben geselecteerd in het afgelopen jaar. Je kan kiezen voor een box met zes verschillende wijnen met daarin onder andere een bubbel, een elegante witte wijn en een rode opulente wijn. Wil je liever iets minder drinken dan kan je je keuze laten vallen op onze kleine wijnbox met daarin drie verschillende wijnen. Wij weten als geen ander dat bij een heerlijk glas wijn ook een bijpassend gerecht niet onmisbaar is. Daarom hebben wij ook recepten toegevoegd welke zorgen voor een nog intensere smaakbeleving. Naast de topwijnen en de recepten, vind je in de wijnbox ook de toegang tot de uitleg van één van onze drie sommeliers. Zij vertellen je precies wat voor soort wijn je drinkt en geven hierbij alle nodige verdere uitleg zodat jij kan genieten van een avondvullend wijnavontuur.

Tot aan de deur door ons bezorgd.

De wijnen die wij met zorg voor jou hebben uitgekozen, verdienen ook de beste zorg tijdens het transport naar jouw voordeur. Omdat we zeker willen weten dat alles goed wordt afgeleverd, bezorgen we waar mogelijk alles zelf. De wijnpakketten worden vanuit ons depot in Groningen over heel Nederland tot aan jouw voordeur bezorgd. Ook wanneer je het wijnpakket voor iemand anders als verrassing hebt besteld, bezorgen wij dit pakket tot aan de voordeur van diegene die jij wilt verrassen. De bezorging zal plaatsvinden in week 51, 2021 en zal voor kerstavond zijn afgeleverd.

Online makkelijk jouw kerstpakket bestellen.

De decembermaand is een ontzettende drukke feestmaand en daarom kun je bij ons je kerstpakket gemakkelijk online bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken tussen onze twee wijnpakketten. kies je voor het wijnpakket met met zes wijnen of kies je voor de kleine variant met drie wijnen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, stop je jouw wijnpakket naar keuze in de winkelmand en wordt je automatisch doorverwezen naar onze betaalpagina. Je kunt bij ons betalen middels alle gangbare betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld IDEAL. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is wachten tot de deurbel gaat in week 51 om vervolgens te gaan genieten van jouw eigen avondvullende wijnavontuur.