Origineel en uniek kerstpakket kopen 2021

Ben je op zoek naar een origineel en uniek kerstpakket voor vrienden, collega’s of familie voor kerst 2021? Dan zit je bij Winetasters goed. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste en uniekste wijnen die wij afgelopen wijnjaar geproefd hebben. Deze wijnen vind je terug in ons grote of kleine wijn kerstpakket.

Vind unieke wijnen in jouw kerstpakket

Alle unieke wijnen die je in de kerstpakketten van Winetasters vindt behoren tot de top 5% van de beste wijnen ter wereld. Onze wijnpakketten zijn uniek en zorgvuldig samengesteld. Je vindt onze wijnen dus niet zomaar in een supermarkt zoals Jumbo, Poiesz of Plus en ook niet in een groothandel zoals de Makro of de Sligro. Onze pakketten bevatten wijnen waar je voor op reis moet om ze te vinden. We zijn bij de kleinste en uniekste wijngaarden van Europa geweest om de exclusieve wijnen te vinden die je vindt in onze kerst wijnpakketten.

Unieke wijnen online bestellen

Ben je op zoek naar een uniek wijn kerstpakket en wil je deze makkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Zoek dan niet verder en bestel jouw witte, rode of totaal wijn kerstpakket vandaag nog.

Persoonlijk bezorgd

We bezorgen jouw exclusieve wijn kerstpakket persoonlijk. Zo weten we zeker dat onze wijnen op tijd en goed bezorgd worden. Ook staan we aan je deur klaar om jouw wijnvragen te beantwoorden. Wil je graag een wijnproeverij voor jouw collega’s of medewerkers organiseren? Geen probleem, dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om een winetasting op maat te organiseren.

close

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, ontvang korting en exclusieve aanbiedingen.