Wijn kerstpakket kopen

Sta je op het punt om een wijn kerstpakket te kopen voor vrienden, familie of collega’s? Dan ben je bij Winetasters aan het juiste adres. Bij Winetasters heb je keuze uit drie wijn boxen die uitermate geschikt zijn om als kerstpakket te geven. Alle wijnen die je vindt in onze pakketten behoren tot de 5% beste wijnen van de wereld. Je kunt kiezen uit een rode of witte wijn pakket of en wijn pakket waar zes verschillende soorten wijn in zitten. Zo weet je zeker dat je voor elke wijnliefhebber het juiste kerstpakket kunt kopen. De inhoud van de wijnboxen is geheim en ontdek je pas bij het uitpakken van de box wat de wijnpakketten zo leuk maakt om als verrassing te geven of te ontvangen.

Samengesteld door een top sommelier

Winetasters bestaat uit een hechte vriendengroep die jaarlijks honderden wijnen proeft. Dit jaar kwamen we op het idee om de lekkerste en beste wijnen van 2021 te bundelen in een wijn kerstpakket. Onze sommeliers, Bart, Jurjen en Erik, hebben alle wijnen van dit jaar kritisch beoordeeld om tot de ultieme selectie van wijnen te komen die je vindt in een van onze wijn kerstpakketten.

Bijpassende gerechten

Om in de stemming te komen krijg je een paar dagen van te voren een mailtje waarin je bijpassende recepten bij de wijnen ontvangt. Hiervan kun je de ingrediënten alvast in huis kunt halen om de perfecte wijnavond voor te bereiden. In de doos vind je ook een aantal verrassingen die ervoor zorgen dat je na het openen van de wijnbox een avondvullend wijnavontuur tegemoet gaat.

Makkelijk online bestellen

Alle wijnboxen bestel je makkelijk en veilig online. Je kunt kiezen uit de gangbare betaalmethoden zoals iDeal, creditcard en Paypal. Ben je op zoek naar een wijn pakket op maat of heb je vragen over de bestelopties of de inhoud van de wijnpakketten? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk bezorgd

We bezorgen onze boxen persoonlijk, zo weten we zeker dat de boxen met de juiste zorg bezorgd worden en kunnen we vragen beantwoorden over de inhoud van de boxen en de herkomst van de wijnen. Wil je een persoonlijke wine tasting inplannen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op.

Wijn kerstpakket voor bedrijven

Het is elk jaar, dus ook in 2021, weer een uitdaging om het juiste kerstcadeau voor jouw collega’s te vinden en te bestellen. De Winetasters wijnboxen zijn uitermate geschikt om als kerstcadeau aan jouw collega’s te geven. Wil je meer weten of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar hello@winetasters.nl.

close

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, ontvang korting en exclusieve aanbiedingen.