Winkel

Bestel ons exclusieve samengestelde kerst wijnpakket

Wil je jouw geliefde, collega of jezelf verrassen met een exclusief samengesteld kerst wijnpakket? Een wijnbox vol lekkere wijnen valt altijd in de smaak. Dit wijnjaar hebben we honderden wijnen geproefd en de beste voor je uitgekozen die je in een van onze kerst wijnpakketten vindt. Kun je niet kiezen of wil je meer weten over de inhoud of de levering van de wijnpakketten? Neem dan contact met ons op.

Wijnpakketten voor bedrijven

Sta je op het punt om een wijnpakket voor jouw team, organisatie of werknemers te kopen? We weten hoe moeilijk het is om om het juiste pakket te vinden, daarom hebben we het je makkelijk gemaakt. Bij Winetasters heb je de keuze uit twee exclusief samengestelde wijnpakketten, perfect om jouw collega’s mee te verrassen. In het kerstpakket vind je drie of zes wijnen die behoren bij de beste wijnen ter wereld. De wijnbox bevat lokale maar ook exotische wijnen, voor iedere smaak en elk gerecht vind je een match in een van onze wijnpakketten. Zo weet je zeker dat elke collega een pakket ontvangt dat in de smaak valt. Ben je op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Zorgvuldig samengestelde wijnbox

Elk jaar proeven we samen honderden wijnen. Alleen de allerbeste wijnen redden het tot onze wijnpakketten. Bart, onze sommelier, heeft de wijnen die geschikt zijn voor een kerst wijnbox weer zorgvuldig onder de loep genomen en heeft daaruit de beste rode, witte, rosé en bruisende wijnen gekozen. Je vindt ze in ons grote of kleine kerst wijnpakket.

Kerst wijnpakket online bestellen

De wijnpakketten van Winetasters koop je makkelijk online. Wanneer je jouw wijnpakket vandaag besteld wordt het pakket binnen 7 dagen op het door jou gekozen adres bezorgd.