Zakelijk wijn kerstpakket kopen voor personeel

Ben je op zoek naar een origineel zakelijk kerstgeschenk voor collega’s of medewerkers voor kerst 2021? Dan ben je bij Winemasters aan het juiste adres. Wij hebben een drietal unieke wijn kerstpakketten voor je klaar staan om jouw personeel of collega’s een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Exclusief samengesteld

Alle wijn kerstpakketten zijn exclusief samengesteld door de top sommeliers achter Winetasters: Bart, Jurjen en Erik. Winetasters bestaat uit een groep hechte vrienden die tijdens de Corona pandemie wekelijks fysiek en digitaal samenkwamen om wijnen van heinde en ver te proeven. Onze sommeliers hebben uit de wijnen van ons wijnjaar de allerbeste wijnen gekozen en deze vind je terug in onze wijn kerstpakketten. Je kunt kiezen uit een groot of klein wijn kerstpakket.

Wijn avontuur

Wanneer een van jouw medewerkers of collega’s een Winetasters wijn kerstpakket ontvangt begint het wijnavontuur. Wanneer je de doos opent ontdek je unieke top wijnen. In de doos vind je geheime aanwijzingen om van jouw wijnavond en waar avontuur te maken. Proef en ontdek de wijnen en vind recepten in de box om bij elke wijn een bijpassend hapje te bereiden.

Makkelijk en veilig online bestellen

Je bestelt jouw zakelijke kerstkaart voor 2021 makkelijk en snel online via onze website. Je kunt betalen via iDeal of creditcard. Heb je vragen over de inhoud van het wijn kerstpakket na keuze of ben je op zoek naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk bezorgd

Alle wijn kerstpakket van Winetasters worden persoonlijk tot aan jouw voordeur bezorgd. Zo weten we zeker dat onze wijnen goed en op tijd voor kerst aankomen en staan we voor je klaar om wijn gerelateerde vragen te beantwoorden. Wil je graag een wijnproeverij voor jouw collega’s of medewerkers organiseren? Geen probleem, dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op om een winetasting op maat te organiseren.

close

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, ontvang korting en exclusieve aanbiedingen.